blended celta

Що таке Blended CELTA?

Шановні колеги, сьогодні ми відповідаємо на основні питання щодо Blended CELTA.

  • Що таке blended CELTA course?

Це новий продукт від Cambridge Assessment English, який поєднує як онлайн, так і оффлайн частини проведення курсу CELTA.

  • Чим відрізняється face-to-face CELTA від blended CELTA?

Головна різниця полягає в тому, що на Blended CELTA половину курсу ви навчатиметесь в офісі, а друга половина проходитиме онлайн. Вона включатиме в себе онлайн live sessions із тьюторами, а також самостійну роботу на платформі. Тоді як, на face-to-face CELTA, як ви можете здогадатися, усі заняття відбуваються оффлайн.

Зазначимо, що обидва курси є офіційними  програмами  Cambridge Assessment English та визнаються роботодавцями в усьому світі!

  • В чому перевага  blended CELTA?

Після цього курсу ви вдосконалити свої навички проведення як оффлайн, так і онлайн занять.  А це, погодьтесь,  сьогодні актуально, як ніколи!

  • Коли найближчий курс blended CELTA?

Вже цього липня (з 26 липня – 21 серпня)  Polyglot,  Cambridge  Exam  Centre  UA029 проводитиме blended CELTA в сонячній Одесі! Тож, окрім поєднання різних форматів курсу, ви також зможете поєднати навчання та відпочинок на березі моря!

  • Чому варто робити CELTA саме в Поліглоті?

Згідно з офіційним сайтом CELTA/DELTA Кембриджський екзаменаційний центр Поліглот має найкращий рейтинг в Європі: 9.9 з 10. Бо в нас працюють топові міжнародні тьютори та ми створюємо найкращі умови для вашого навчання: комфортні офіси з сучасним обладнанням в самому центрі міста, величезний ресурсний центр та доброзичливий персонал.

  • Які зареєструватися на курс  CELTA?

Вам потрібно лише заповнити на нашому сайті аплікаційну форму, і наші менеджери з вами зв'яжуться!

Більш детальна інформація про курс, тренерів  та реєстрація. 

 З радістю відповімо на Ваші запитання за телефоном (095) 671-36-86.

Зв`яжіться з нами

Або зв`яжіться по телефону

+38 (097) 527 46 97 +38 (095) 665 08 98